Kasteelstraat 129 / 8700, Tielt, België

Doneer :

IBAN : BE87 0018 9411 8794
BIC    : GEBABEBB

Nieuwe registratie - Kinderen

Bedankt voor je interesse in het onderwijs bij IHSAN vzw!

Dit programma is speciaal ontworpen voor het LAGER ONDERWIJS. We bieden onze leerlingen een uitgebreid curriculum met een heldere visie en missie. We onderwijzen de kinderen de basis van de Arabische taal op een vereenvoudigde en speelse manier. Ook besteden we ruime aandacht aan islamitische opvoeding en de Edele Koran.

Ons doel is om de leerlingen voor te bereiden zodat ze, indien zij dat wensen, kunnen doorstromen naar het hoger onderwijs. Voor degenen die het lagere onderwijs succesvol afronden, zijn er mogelijkheden om zich verder te verdiepen in de wetenschap.

De cursisten leren de Arabische taal lezen en schrijven onder begeleiding van een ervaren leerkracht. Het schooljaar begint op 15 september en eindigt op 30 juni. De lessen worden op jaarbasis gegeven en aan het einde van het schooljaar volgt er een groot examen. De geslaagden kunnen dan doorstromen naar een hoger niveau. Voor de niet-geslaagden zal helaas het jaar moeten worden overgedaan.

We hebben een duidelijk leerplan opgesteld zodat de leerlingen weten waar ze beginnen en wat de doelstellingen zijn voor het einde van het jaar.

Wil je je kind of jezelf inschrijven? Dan ben je hier op de juiste plek. We hopen je snel te mogen verwelkomen op onze school. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier.

PRIJSLIJST:
• Boeken: nog te bepalen
• Maandelijks lesgeld: €20,00 x 10 maanden = €200,00 (jaarbasis)
• Jaarlijkse inschrijfkosten en verzekeringsbijdrage: €30,00

*Het lesgeld dient eenmalig of in twee termijnen betaald te worden.