Kasteelstraat 129 / 8700, Tielt, België

Doneer :

IBAN : BE87 0018 9411 8794
BIC    : GEBABEBB

Onze leden

Maak kennis met onze leden

We zijn dankbaar dat we zo’n gepassioneerde en hardwerkende groep mensen hebben die vrijwillig hun tijd en middelen inzetten om een ​​positieve impact te hebben in hun gemeenschappen. We zijn er trots op hen als leden van ons team te hebben en kijken ernaar uit om samen te blijven werken aan onze missie.

Aziz Michmich

Aziz Michmich

President

Ik ben Michmich Aziz, afgestudeerd in bedrijfsmanagement. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te verenigen en ze zich goed te laten voelen, dat is een van mijn grootste uitdagingen.

M’hammed Aquel

M’hammed Aquel

Onder voorzitter

Zuhair Choukri

Zuhair Choukri

Toezichthouder

Ibrahim Ali

Ibrahim Ali

Penningmeester

Abderrahim Dahdah

Abderrahim Dahdah

Imam & leerkracht

Ayub Niazi

Ayub Niazi

vertegenwoordiger van Afghaanse gemeenschap

Balde Mamadou

Balde Mamadou

Webbeheer en social media beheer.

Ik ben Mamadou Balde uit Guinee (Conakry), afgestudeerd in marketing. Ik hou van voetballen en ik ben een persoonlijke trainer. Mensen helpen en ze zich goed laten voelen is een van mijn grootste uitdagingen.

Abdelmalek Nouhhaidi

Abdelmalek Nouhhaidi

Verantwoordelijk voor de coördinatie

Mijn naam is Abdelmalek Nouhhaidi, ik ben 26 jaar en ik ben verantwoordelijk voor de coördinatie van de activiteiten binnen Vzw Ihsane. Verder ben ik een student Internationale betrekkingen en diplomatie aan de Universiteit van Antwerpen en hou ik van een potje voetbal!

Salah Omar

Salah Omar

Islam teacher

Ik ben Salah Omar, afgestudeerd als industrieel ingenieur. Mijn doel is om islamitische kennis over te brengen aan de jeugd. Onze jeugd zit vol met positiviteit en drang om zich verder te ontwikkelen in de samenleving, en daar moeten we gebruik van maken.