Kasteelstraat 129 / 8700, Tielt, België

Doneer :

IBAN : BE87 0018 9411 8794
BIC    : GEBABEBB

Onze leden

Maak kennis met onze leden

We zijn dankbaar dat we zo’n gepassioneerde en hardwerkende groep mensen hebben die vrijwillig hun tijd en middelen inzetten om een ​​positieve impact te hebben in hun gemeenschappen. We zijn er trots op hen als leden van ons team te hebben en kijken ernaar uit om samen te blijven werken aan onze missie.

Aziz Michmich

Aziz Michmich

President

Ik ben Michmich Aziz, afgestudeerd in bedrijfsmanagement. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te verenigen en ze zich goed te laten voelen, dat is een van mijn grootste uitdagingen.

Doctor Cheikh Hani Mestou

Doctor Cheikh Hani Mestou

Doctoraat in islamitisch wetenschap

Ik ben Hani Mestou, een predikant in de islamitische wetenschap. Oorspronkelijk kom ik uit Syrië en ik ben een doctoraatsstudent in islamitische wetenschappen. Mijn doel en motivatie is om islamitische wetenschap aan de nieuwe generatie te onderwijzen.

Doctor Abou Omar

Doctor Abou Omar

Doctoraat in islamitisch wetenschap

Ik ben Abou Omar Mohamad, mijn beroep is predikant in de islamitische geleerdheid. Ik ben een doctoraatsstudent in islamitische wetenschappen. Vanwege de oorlog ben ik vertrokken uit mijn geboorteland Syrië. Mijn grote voldoening is om mijn kennis over te dragen aan de nieuwe generatie.

Ibrahim Ali

Ibrahim Ali

Penningmeester

Balde Mamadou

Balde Mamadou

Webbeheer en social media beheer.

Ik ben Mamadou Balde uit Guinee (Conakry), afgestudeerd in marketing. Ik hou van voetballen en ik ben een persoonlijke trainer. Mensen helpen en ze zich goed laten voelen is een van mijn grootste uitdagingen.

Zuhair Choukri

Zuhair Choukri

Toezichthouder

Karim Chrouabi

Karim Chrouabi

Administratieve medewerker

Ik ben Karim, ik ben 25 jaar en woon in de regio Waregem. Ik heb een masterdiploma in bedrijfs- en datawetenschappen en ben verantwoordelijk voor het goed functioneren van de interne administratie. Mijn doel is om een ​​positieve bijdrage te leveren aan de samenleving die van invloed is op ieders welzijn.